S Etou v kuchyni
28. 4. 2014 Vaření
Pokud máte doma pomocníka z řady kuchyňských robotů, který vyžaduje jen nákup nutných surovin a zbytek udělá za vás, případně zvládne i domácí těstoviny a třeba umele i mák a vytvoří cukroví, tak máte vaření v kapse.
Pokud máte doma pomocníka z řady kuchyňských robotů, který vyžaduje jen nákup nutných surovin a zbytek udělá za vás, případně zvládne i domácí těstoviny a třeba umele i mák a vytvoří cukroví, tak máte vaření v kapse.
Kuchyňský robot ETA Gratussino je menší, ale s vyrovnaným výkonem populárního kuchyňského robota ETA Gratus. Nabízí bohaté příslušenství, variabilní kráječe na těstoviny a společně s mlýnkem na maso a na mák je to opravdu multifunkční pomocník. Velká nerezová mísa, silný motor a čtyři barevné variace jsou další z výhod tohoto kuchyňského krasavce.
ETA Gratus je jedním z kuchyňských robotů, který umí doslova zázraky. Silný motor uvnitř disponuje planetovým systémem otáčení, které zaručuje dokonalé a hladké zpracování těsta. Bezpečnou manipulaci s robotem umožní výkyvné rameno, které nedovolí samovolné spuštění. Připravíte v něm téměř vše. Je ideální pro nejrůznější druhy dortových směsí, kynutých těst, ale také polevy, náplně nebo třeba umí i bramborovou kaši. Připravíte v něm osvěžující koktejl, pomůže vám s výrobou domácích lasagne a zvládnete i čokoládový dortík.
Značka ETA a její řada kuchyňských spotřebičů nabízí výkon, multifunkční využití a dlouhou životnost. Nabízí také nějakou tu vychytávku navíc, jako třeba tyčový mixér Quatroblade, který seká se čtyřmi noži, oproti dvěma nožům, které jsou standardním vybavením běžných tyčových mixérů.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Losos se zeleninou v papilotě
Přidáno před 14 hodinami
Mirabelková marmeláda z varného mixéru
Přidáno před 14 hodinami
Bramborový koláč z pánve
Přidáno před 16 hodinami
Vepřová libečková polévka
Přidáno před 17 hodinami
Lilek s fazolkami a rajčátky
Přidáno před 19 hodinami
Pečený čaj z čerstvého ovoce
Přidáno před 20 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Komentáře
15. 5. 2014 14:49
28. 4. 2014 17:12