S Etou v kuchyni
28. 4. 2014 Vaření
Pokud máte doma pomocníka z řady kuchyňských robotů, který vyžaduje jen nákup nutných surovin a zbytek udělá za vás, případně zvládne i domácí těstoviny a třeba umele i mák a vytvoří cukroví, tak máte vaření v kapse.
Pokud máte doma pomocníka z řady kuchyňských robotů, který vyžaduje jen nákup nutných surovin a zbytek udělá za vás, případně zvládne i domácí těstoviny a třeba umele i mák a vytvoří cukroví, tak máte vaření v kapse.
Kuchyňský robot ETA Gratussino je menší, ale s vyrovnaným výkonem populárního kuchyňského robota ETA Gratus. Nabízí bohaté příslušenství, variabilní kráječe na těstoviny a společně s mlýnkem na maso a na mák je to opravdu multifunkční pomocník. Velká nerezová mísa, silný motor a čtyři barevné variace jsou další z výhod tohoto kuchyňského krasavce.
ETA Gratus je jedním z kuchyňských robotů, který umí doslova zázraky. Silný motor uvnitř disponuje planetovým systémem otáčení, které zaručuje dokonalé a hladké zpracování těsta. Bezpečnou manipulaci s robotem umožní výkyvné rameno, které nedovolí samovolné spuštění. Připravíte v něm téměř vše. Je ideální pro nejrůznější druhy dortových směsí, kynutých těst, ale také polevy, náplně nebo třeba umí i bramborovou kaši. Připravíte v něm osvěžující koktejl, pomůže vám s výrobou domácích lasagne a zvládnete i čokoládový dortík.
Značka ETA a její řada kuchyňských spotřebičů nabízí výkon, multifunkční využití a dlouhou životnost. Nabízí také nějakou tu vychytávku navíc, jako třeba tyčový mixér Quatroblade, který seká se čtyřmi noži, oproti dvěma nožům, které jsou standardním vybavením běžných tyčových mixérů.
Mohlo by vás zajímat
Přečtěte si Zobrazit více
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Sáčky na koření jsou praktické a jednoduché, usnadní nám vaření a dochucování jídel
Náš život s celiakií: Jak jsem pro Áňu pekla makového beránka bez lepku a chutnal nakonec celé rodině
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 2 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 2 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 4 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Přečtěte si Zobrazit více
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Sádlové koláčky: S našimi tipy budou hned hotové a svou chutí předčí ostatní cukroví
Už jste ochutnali zelené pivo? Hit Velikonoc má nejen neobvyklou barvu, ale často i specifickou chuť
Komentáře
15. 5. 2014 13:49
28. 4. 2014 16:12