Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 19:53 Marcipánové brambůrky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 19:53 Marcipánové brambůrky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 19:53 Marcipánové brambůrky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Iljusa uvařila 25. 11. 2009 19:52 Marcipánové brambůrky z listového těsta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Patricijský velikonoční knedlík podle knedlíkového mistra Petra Kosinera je plný bylinek, zajímavou chuť mu dodávají játra