Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
magdalenka uvařil 6. 5. 2015 18:10 Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 6. 5. 2015 18:10 Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
magdalenka uvařil 6. 5. 2015 18:10 Marinovaná ředkvička s řapíkatým celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Coco Chanel věřila, že víno a kaviár ji udrží věčně mladou. Ujížděla na horké čokoládě a občas si dala francouzskou cibulovou polévku
Letní koláč z okurkového těsta s citronem nadchne překvapivou vláčností a svěžestí i jemnou citrusovou vůní šlehačkové pěny