Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:21 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:20 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:19 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:19 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:19 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
33 foto Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře