Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:21 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:20 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:19 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:19 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 13. 4. 2011 17:19 Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Řídká kaše bryja, prastaré jídlo Slovanů i Keltů, je vynikající s hruškami a s jablky. Vylepšíme ji smetanou nebo oříšky