Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

13. 4. 2011 18:19

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie5 003 kJ / 1 196 kcal
Bílkoviny150,53 g
Tuky55,08 g
Vláknina10,67 g
Cholesterol 306 mg
Sodík 1,54 g
Sůl3,60 g
Sacharidy20,93 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

Pajaska

14. 4. 2011 18:00

No ten parmazánek,hmm....:yes:

dajens

14. 4. 2011 13:13

:yes: musí to být vynikající

Pajaja

14. 4. 2011 08:30

Beru zpět a posílám omluvu: Ty názvy mi splynuly, jsou skoro celé stejné (jen ty názvy). :-8:-K

Pajaja

14. 4. 2011 08:24

Proč je tu tento recept dvakrát? :-O Hnedle za sebou. Asi by chtělo jedno provedení smazat. Hodnocení je u obou receptů. :-//

magdalenka

14. 4. 2011 07:58

krásne...:yes:

marcik

14. 4. 2011 06:39

pěkný receptík;-)parmazan a pecorino jsou sýry u nás oblíbené:-), mrknu se na ty nakládané artyčoky...

zizala

14. 4. 2011 06:32

Taky už jsem se naučila mít kousek parmazánu stabilně v ledničce. Mám moc ráda jeho výraznou chuť:-p

Eliza

13. 4. 2011 22:19

Navíc parmazán vydrží a zraje, zatímco by eidam zplesnivěl...:-/ Ale musím ho ukládat do dveří ledničky v tom původním papíru (stejně jako sušenou šunku), jinak by hrozilo, že si ho manžel kliďánko jen tak nakrájí na chleba...;-) Ale už se učí...;-)

chocolate

13. 4. 2011 22:08

Eliza:Je fakt, že já si v Cheesy koupím kus (nikterak velký) a ve voskovaném papíru mi v lednici vydrží skoro měsíc.Ono ho stačí fakt jen poprašek (jako koření) a ve výsledku je to i lacinější než koupit několikrát do měsíce dvacet deka Eidamu.

Eliza

13. 4. 2011 22:04

Určitě, já jsem dnes také použila Gran Moravia...je to na fotce surovin. Je to docela dobrá náhrada za parmazán, i když... Podle mých zkušeností má parmazán mnohem větší sílu a přestože je dražší, stačí ho méně...a člověk si víc pochutná...:-p

chocolate

13. 4. 2011 22:02

Eliza:Souhlasím, jde o to naučit se jídlo vychutnat a ne se naprat..Větší množství (a i to jen o porci dvě) dělám guláš a svíčkovou.U nás nikdo moc nechce dojídat:-8.

Eliza

13. 4. 2011 21:59

Ivulinko, nemysli si, že já to všechno, co vařím, jím po celých porcích...Pokud jsme sami pouze s manželem a dcerou (jako teď obvykle), vařím pouze dvě porce a dojídám po dceři. My holky se tak podělíme o jednu porci, ona skoro nikdy nesní všechno. A pokud nejde o guláš, tak nevařím tolik, aby zbylo na přidání...nejsme zvyklí si přidávat a nakonec také v restauraci člověku nepřidají, i kdyby jim to sebevíc chválil...;-):-D
To je můj způsob udržování se při rozumných dávkách jídla a pochutnání si zároveň.

chocolate

13. 4. 2011 21:55

Jana Remkova:Jj, chápu.Možná bych zkusila Schwarzvaldskou šunku a třeba Grand Moravia místo parmazánu.To by mohli mít i v Lidlu.

Eliza

13. 4. 2011 21:51

Jani, zkus Kaufland, tyto suroviny mají i v Písku v Kauflandu, vím to z letního pobytu. Vlastně parmazán ne, ale mívají pecorino, to se dost podobá...

JanaDorazinova

13. 4. 2011 21:45

chocolate: v našem Albertu mají z toho jmenovaného snad jen šunku;-). Manažerkou obchodu mi bylo řečeno, že Praha je Praha a v našem kraji po těchto surovinách není poptávka.

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: nakládaná roštěná artyčok recepty nakládaný artyčok nakládané artyčoky náhrada parmazánu nakládané artyčoky recept parmazan náhrada artyčoky pecorino a jeho náhrada pecorino a jeho náhrada nakládané artyčoky recepty náhrada za parmazán artyčok nakládaný parmezán kaufland parmská šunka recepty artyčok recept artyčoky recepty artyčok vaření roštěná parmezán v kauflandu

Suroviny: roštěná hovězí, šunka parmská, nakládané artyčoky, sýr parmazán strouhaný, směs nakládací křehké maso, česnek sušený, petrželka hladkolistá, olej olivový, vývar masový, mouka hladká, máslo, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Marinovaná roštěná s parmskou šunkou, artyčoky a parmazánem

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ZwQJ