Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Eliza uvařila 4. 5. 2009 18:15 Melanzane con pomodoro - lilek v rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 5. 2009 18:13 Melanzane con pomodoro - lilek v rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 4. 5. 2009 18:11 Melanzane con pomodoro - lilek v rajčatech 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pečeme s Ivou: Veliké koláče lopaťáky pekly kdysi už naše prababičky. Jsou podobné frgálům, plněné povidly a sypané drobenkou
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou