Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Jeseteří úplněk ve Vodnáři přinese zásadní změny: Štíři mají šanci otevřít si restauraci, Kozorozi pověsí zástěru na hřebík
malaneta uvařila 11. 8. 2021 22:55 Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan 0 0 Zobrazit detail Klasika i pikantní Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 20. 3. 2013 18:18 Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 20. 3. 2013 18:18 Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: Bublanina je český unikát. Takhle ji dělával slavný hoteliér Karel Šroubek!
Křehké rohlíčky z kynutého těsta jsou vláčné a božsky chutnají. Stačí jeden trik s kváskem a připravené jsou během pár minut
Bavorské dampfnudeln: Úžasné sladké bochánky jsou nadýchané jako peříčko, nejlépe chutnají s vanilkovou omáčkou