Kuřecí po debrecínsku je lehce pikantní a příjemně nakyslé díky zakysané smetaně. Přidávejte ji však opatrně
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní
malaneta uvařila 11. 8. 2021 22:55 Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan 0 0 Zobrazit detail Klasika i pikantní Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 20. 3. 2013 18:18 Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Amy.Stoker7 uvařil 20. 3. 2013 18:18 Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Začátek další řady MasterChef Česko se blíží: Nová řada přinese peprné okamžiky plné emocí, říká porotce Radek Kašpárek