Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

20. 3. 2013 19:18

Suroviny

Naše kuchařky
právě v prodeji

Naše kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie143 kJ / 34 kcal
Bílkoviny0,98 g
Tuky0,17 g
Vláknina4,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy6,30 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Takto připravený sýr bez sýru je veganský, tzn. bez použití surovin živočišného původu (mléko, maso, vejce, sýr).

Veganská výživa je velmi zdravá a bohatá na vitamíny, viz. webové stránky, na kterých se dozvíte více:

http://www.vegan-fighter.com/

Veganské recepty:

http://veganodaktyl.veganka.cz/

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Komentáře

malaneta

11. 8. 2021 23:59

Luxusní záležitost, obzvlášť když seženete dobré bylinkové tofu. Dělala jsem i pikantní variantu s paprikou a sušenými rajčaty. :yes:

Alexiss Alexiss

21. 3. 2013 18:14

zelda: v Kauflandu neuzené za dvacku, dnes jsem jej kupovala :-)

zelda

21. 3. 2013 15:47

kde sezenu Tofu? vim,co to je a vim jak to vypada,ale nikdy jsem ho nekupovala....

Klariska Klariska

21. 3. 2013 15:38

Tohle je nápad za všechny prachy, tofu velmi dobře přijímá chuť koření a po dvou týdnech v oleji musí být famózní :yes::-K.

IvanaLK

21. 3. 2013 11:05

Vypadá to velmi dobře :-) K@atka: Myslím, že uzené tofu už má svou chuť, která by neladila s naložením. Z čistého tofu to dle mého názoru bude nejlepší :-)

K@tka

21. 3. 2013 10:21

Jejda, tak to vypadá přímo famózně! I když nejsem vegan ani vegetarián, sbíhají se mi všechny sliny v puse. Jen v lednici mám teď zrovna tofu uzené - dalo by se naložit i to, nebo nepřijme tolik chuti?

Lucasinka Lucasinka

20. 3. 2013 22:00

tak do toho pujdu urcite ;-) Jak dlouho by tofu melo byt nalozene?

Zuzka

20. 3. 2013 20:42

Už mám naložený skoro 2. týden.. dneska jsem poprvé ochutnala a super, takže doporučuji všem, co jim chutnal klasický hermelín a z nějakého důvodu už ho nemůže nebo nechce. :)))
Pouze jsem přidala ještě česnek, bobkáč, nový koření a pepř, tak jak se dává do klasiky.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Edice Toprecepty.cz

Kuchařky a kalendář

Naše kuchařka

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: naložené tofu naložené tofu recept jak naložit tofu veganský hermelín použití tofu nakládné tofu recept nakládané uzené chilli tofu recepty tofu nalozene nalozene z tofu tofu recepty pro vegany vegan sýr recept nakladaný hermrlin naložený tofu naložené tofu ala hermelín naložený sýr tofu kde sezenu tofu nakládané uzené tofu recept na naložené tofu vegansky nakladany syr

Suroviny: tofu, cibule, pepř černý, koření nové koření, bobkový list, koření grilovací, olej, sůl,

TopRecepty.cz

Nakládané tofu (á la Hermelín) - vegan

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/xjOr