Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
misza uvařila 9. 1. 2011 19:21 Netradiční kuřecí řízky nakládané v zázvoru podávané v obložené housce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 9. 1. 2011 19:21 Netradiční kuřecí řízky nakládané v zázvoru podávané v obložené housce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 9. 1. 2011 19:20 Netradiční kuřecí řízky nakládané v zázvoru podávané v obložené housce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 9. 1. 2011 19:20 Netradiční kuřecí řízky nakládané v zázvoru podávané v obložené housce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 9. 1. 2011 19:20 Netradiční kuřecí řízky nakládané v zázvoru podávané v obložené housce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
misza uvařila 9. 1. 2011 19:20 Netradiční kuřecí řízky nakládané v zázvoru podávané v obložené housce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí: Kolik droždí použít na kilo mouky? Snadné pravidlo se dobře pamatuje, ale pozor na tyto chyby