Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Hel.. uvařila 2. 5. 2014 13:33 Pampeliškový „med“... tak trochu jarně vymazlený 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hel.. uvařila 2. 5. 2014 13:30 Pampeliškový „med“... tak trochu jarně vymazlený 0 0 Zobrazit detail máta na posledních 15 min. Okomentovat
Hel.. uvařila 2. 5. 2014 13:30 Pampeliškový „med“... tak trochu jarně vymazlený 0 0 Zobrazit detail připraveno k louhování Okomentovat
Francouzské éclairs si vás získají lahodným krémem. Na přípravu jsou dokonce snazší než české věnečky!
Připomeňte si legendární Babicovy hlášky: Mozzarella bez zápachu, japonskej šafrán i tvrdý játro asi nikdy nezestárnou!