Loštice žijí tvarůžky. Ochutnáte je tu na langoších i pizze, my jsme vyzkoušeli i tvarůžkovou zmrzlinu a unikátní zákusky
Nejlepší jíška do guláše, aby byl hustý tak akorát, voní po oříškách a obě základní suroviny máte doma
mika59 uvařila 13. 11. 2017 15:22 Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 11. 2017 14:47 Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 11. 2017 14:47 Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 13. 11. 2017 14:47 Paštika z kuřecích křídel a jater s brusinkovým želé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cukrář Josef Maršálek radí, jak zajistit, aby buchty nebyly vysušené. Klíčem k úspěchu je hlavně neuspěchat přípravu
Byliny v kuchyni: V únoru můžeme zasít šalvěj, mátu, majoránku i tymián. Stačí nám i balkon nebo obyčejný okenní parapet