Jak na tradiční retro okurkový salát? Díky správnému poměru octa a cukru je s touto zálivkou dokonalý
Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
aja.g uvařila 5. 7. 2009 10:43 Pečené kuře na čínský způsob 0 0 Zobrazit detail Před pečením a před snězením Okomentovat
aja.g uvařila 5. 7. 2009 10:43 Pečené kuře na čínský způsob 0 0 Zobrazit detail Před pečením a před snězením Okomentovat
Sázení a množení maliníku na jaře: Vybíráme správné stanoviště i vhodnou odrůdu a myslíme i na optimální přihnojování
Jak vyčistit mřížku u sporáku? Pomůže obyčejná směs soli, sody a oleje, využijete i ruční parní čistič