Jaké je to v Pavliráji: Máma čtyř dětí vaří v kopcích na Horní Bečvě úžasné sirupy z vlastnoručně vypěstovaných bylinek
Tiramisu: Recept na pravou italskou dobrotu není složitý. Vsaďte na kvalitní suroviny a nechte dezert odležet přes noc
Jahody vydrží v mrazáku až rok, v nejlepší kondici ale maximálně osm měsíců. Správné zamrazení má svá pravidla
varilamyskakasicku uvařila 11. 6. 2012 09:59 Pikantní květáková rychlovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 6. 2012 09:59 Pikantní květáková rychlovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 11. 6. 2012 09:59 Pikantní květáková rychlovka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pasiáns - netradiční kávové cukroví z bílků podle Sandtnerky: Karetní hru si s ním nezahrajete, chutná ale úžasně