Žokej Josef Váňa: Tři dny před Velku pardubickou jsem jedl jen tvaroh, abych shodil, vzpomíná česká legenda
Fantastické dýňové tiramisu podle Terezy z Peče celá země: Voní kávou a skořicí a děti ho milují ve verzi s jablečným moštem
Italský penicilin: Silná polévka pastina je lék italských babiček, který vás při nemoci postaví na nohy
hanahcotton uvařila 9. 10. 2017 16:21 Pikantní těstoviny s jehněčím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hanahcotton uvařila 9. 10. 2017 16:21 Pikantní těstoviny s jehněčím masem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ten nejlepší těstovinový salát? Těstoviny je potřeba vařit trochu déle a ochucovat ještě za tepla, pak je výsledek perfektní