Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
spagetka uvařila 24. 8. 2013 15:24 Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 24. 8. 2013 15:23 Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu 0 0 Zobrazit detail před uzavřením alobalu Okomentovat
spagetka uvařila 24. 8. 2013 15:23 Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu 0 0 Zobrazit detail potřeme směsí vevnitř i svrchu Okomentovat
spagetka uvařila 24. 8. 2013 15:23 Pochoutkový pstruh s bylinkami, zeleninou a brambůrky v alobalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbová omáčka s pomazánkovým máslem: Tato netradiční ingredience zajistí fantastickou krémovou konzistenci a báječně jemnou chuť
Populární koktejly chutnají skvěle i bez alkoholu: Osvěžující nápoje bez rizika kocoviny si může vyrobit každý
8 foto VIDEO: Vyzkoušeli jsme restaurace se slavnou historií: Našli jsme stůl autora Švejka i smažák na Hradě za 139 korun