Třené buchty z kynutého těsta chutnají s tvarohem nebo povidly fantasticky, postup je snadný, výsledek skvělý
Znáte utopený řízek? Netradiční způsob přípravy dává masu šťavnatost i perfektní měkkost. Přípravu zvládne každý
Evickaovecka uvařil 9. 10. 2012 10:06 Podzimní pečeníčko linecké na podzim 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Evickaovecka uvařil 9. 10. 2012 10:05 Podzimní pečeníčko linecké na podzim 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá dokonalou žemlovku na plech. S tvarohem a rumem chutná božsky!
Zeleninová směs naložená v soli: Přes 2 kg výborného základu do polévek a omáček připravíte za necelých 70 Kč
Kuřecí čtvrtky ve třech omáčkách s nivovými žampiony v bramborových hnízdech Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 isindy