Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
maris uvařila 27. 1. 2022 13:37 Polévka na asijský způsob s Miso pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 27. 1. 2022 13:37 Polévka na asijský způsob s Miso pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
24 foto Láďa Hruška překvapuje: Reportáž o kuřecích kůžičkách bych natočil i dnes. Vždycky jsem měl svůj styl, říká