Jak na perfektní lokše: Tenké bramborové placky jen ze tří surovin jsou snazší než knedlíky a chutnají ke kachně i nasladko
Anna Kocikova uvařila 28. 10. 2024 17:03 Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 28. 10. 2024 17:03 Polévka z ořezu z vepřových srdíček v papiňáku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mleté vepřové maso na Kunovjance: Lehce pikantní a chuťově zajímavé jídlo je rychlé a lehce ho zvládne i začátečník
Vánoce na vídeňském císařském dvoře: Po půstu se podávala ryba a salát z polníčku, císař musel mít „tafelspitz“ a Maura v košili
8 foto Gastro výlet: Mandloňové sady v Hustopečích nedaleko Brna lákají na sběr čerstvých mandlí i ochutnání mandlovky