Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
RubyRom uvařila 14. 3. 2021 15:07 Polévka z pečených paprik a opečeného česneku 0 0 Zobrazit detail Polévka z pečených paprik s pečeným česnekem Okomentovat
Hit internetu: Vyzkoušeli jsme chléb z Coca-Coly. Stačí vám na něj jen čtyři ingredience a hotový je během chvilky
Krakowski kumpir: Obří pečené brambory z polských trhů se plní opraženou slaninou a smaženou cibulkou, báječně voní i chutnají