Jak na originální segedín podle podle maďarského receptu: Voní klobáskou a česnekem a chutná fantasticky
Šéfkuchař Jan Punčochář prozrazuje: Jak usmažit dokonalý stehenní kuřecí řízek? Pomůže finta s chlebem
Bleskurychlý makovo-švestkový chlebíček: Voňavý moučník bez mouky nadchne každého a vydrží vláčný, než ho sníte
gargulkaD uvařila 9. 10. 2014 09:42 Polštářek se střevíčkem - tentokrát červený 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
gargulkaD uvařila 9. 10. 2014 09:42 Polštářek se střevíčkem - tentokrát červený 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jablečný nepečený dort: Výraznou chuť mu dá marmeláda, voní vanilkou a rumem a na tento dezert skvěle zužitkujete i starší jablka
Šumavský bramborák: Hrubá mouka zajistí jedinečnou křupavost, zajímavou chuť a vůni jedna netradiční ingredience