Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
MiskaM uvařila 22. 8. 2020 13:49 Pomazánka z čerstvého sýru a pažitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 22. 8. 2020 13:49 Pomazánka z čerstvého sýru a pažitky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na domácí jablečný ocet z letních jablek? Jablka se použijí se slupkou i jádřinci, na výsledek si počkáte měsíc a v lednici vydrží rok