Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
Pomazánka s chutí moře od východních Slovanů: Forshmak se připravuje ze sleďů a nejlepší je na tmavém chlebu
Ivace64 uvařila 14. 12. 2017 11:32 Pomazánka ze sýra s modrou plísní a pomazánkovým máslem s příchutí šunky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 14. 12. 2017 11:32 Pomazánka ze sýra s modrou plísní a pomazánkovým máslem s příchutí šunky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Hruškový koláč s tvarohovou náplní a špaldovou žmolenkou Recept ještě nebyl hodnocen 4,8 mirca75 160 min