Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Domácí housky

Díky domácí pekárně je příprava housek hračka. Ochutnejte tyto křupavé housky, které po upečení provoní celý dům. Jsou krásné na pohled a chutnají ještě lépe. Posypat je můžete podle své chuti například lněným semínkem.

Hodnocení receptu je 5,0 (32×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 50 min Doba přípravy: 25 min Doba tepelné úpravy: 25 min doba bez kynutí

50 min (25 min příprava + 25 min tepelná úprava, doba bez kynutí)

6. 7. 2010 15:51

Suroviny pro 9 kusů

9 kusů

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 828 kJ / 2 827 kcal
Bílkoviny73,84 g
Tuky107,22 g
Vláknina16,68 g
Cholesterol 351 mg
Sodík 6,59 g
Sůl16,40 g
Sacharidy383,35 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

zdenina16

3. 3. 2019 12:44

Tak jsem je právě vyndala z trouby a fakt super.Asi se jich přecpu:yes::yes::-):-)

zdenina16

3. 3. 2019 12:26

Zatím super,vše vykynulo,je to jeden z hodně receptů co jsem zkoušela a tento super.Kdybych věděla jak vložit foto,vložím ho.:yes::yes::yes::-K .Určitě se i povedou upéct,již jsou v troubě;-);-)

zanetalori zanetalori

8. 2. 2017 13:33

Opravdu dobré, už se těším na další.

kkiikkaa

11. 1. 2017 21:12

Už se mi pečou v troubě :) Jen ten tvar není tak nádherný :-//

Ivan

6. 3. 2016 09:01

móóc dobrý , spokojenost:yes::-p

Eli

10. 10. 2014 17:38

Housky jsou upečené a jsou úžasné lepší jsem nejedla. :-)):-)):-))

AniCiz

6. 12. 2013 13:29

:yes:výborné..:-K:-K:-K

Katka

12. 9. 2013 07:55

Určitě radši máslo. Hera je ztužený rostlinný tuk, který bych radši moc nejedla ;-):no:

Helena

18. 3. 2013 20:10

Michala

31. 1. 2013 16:21

Z čeho jsou ty housky lepší z hery nebo ze sádla? chci na ně zadělat ale nějak se nemůžu rozhodnout co tam dám :-)

kuba

29. 10. 2012 09:03

No už se těším a kynou slintam jak bernardyn! pak písnu jak dopaddly:-p

Mia

30. 5. 2012 16:37

Mohu použít i sušené droždí? :-)

VerunQa

11. 5. 2012 19:16

S mamkou pořád pečeme měli jsme na to i recept a teda můžu říct že domácí housky a rohlíky jsou lepší než z obchodu takže mamka jak už je dlouho nepekla tak ten recept zapoměla zatím jsme je nevyskoušeli takže skusíme hned ráno začneme péct :-K :-!:-!
Tákže děkuji za recept je mi sice teprve 16 ale peču a vařím strašně mooc ráda :-8

jirholu jirholu

4. 6. 2011 12:18

Dnes jsem pekla tyto houstičky, jsou moc dobré :-p a křupavé :-p. S těstem se dobře pracuje :yes:, zítra asi budu péct znovu ;-)Přidávám 10.bodík :yes:

mojematysek

4. 5. 2011 18:41

tak dnes jsem se vrhla do techto housticek a stim testem se pracovalo tak bezvadne,ze jsem do pekarny nacpala jeste jednu varku:-D ja verim,ze i chutnat budou bezvadne:-K
jisto jiste davam bodika a davam do oblibenych:yes::yes::yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Další recepty

Tématické fráze: domaci housky domácí housky recept housky recept housky recept na domaci housky housky domácí recept na housky housky z domaci pekarny pečeme housky domácí houska recepty domácí housky recept domácí housky domací pečené housky křupavé domácí housky z pekárny domácí housky bez kynutí domaci housky z domaci pekarny výborné domácí housky housky v domácí pekárně recepty na domací housky domácí housky bez droždí

Suroviny: mouka polohrubá, mouka hladká, mléko, droždí, sádlo, sůl, cukr, vejce, semínka lněná, mák, semínka sezamová, kmín celý

TopRecepty.cz

Domácí housky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/wKAm