Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
JanaDorazinova uvařila 15. 3. 2012 11:54 Přírodní kotlet s fazolkami a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 3. 2012 11:54 Přírodní kotlet s fazolkami a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 3. 2012 11:54 Přírodní kotlet s fazolkami a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení
Crumble ve slané verzi: Zelenina pod peřinkou z křupavé drobenky se sýrem a s voňavými bylinkami chutná božsky
Bábovka Albert plněná tvarohem: Štavnatý a vláčný moučník dovedou k nadpozemské dokonalosti i speciálně upravené rozinky