Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dozvuk letních barev v podzimní kuchyni! Dopřejte si dobroty z paprik, které potěší i náročné strávníky
Veganům vstup zakázán, ať si jdou jinam, vzkázal šéfkuchař vyhlášené restaurace Fyre. Reagoval tak na kritiku svého menu
Tafelspitz aneb jídlo pro císařpána: Slavná rakouská specialita z vařeného hovězího skvěle chutná s českou vejmrdou