Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Už jste zkusili sedlácké brambory? Rychlá večeře voní zelím i bůčkem, pochutná si každý milovník sytého a chutného jídla
Jak využít listy z pampelišky? Skvěle ochutí bylinkové máslo, v salátu dokonale nahradí rukolu a pesto z nich ladí s těstovinami