Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 13. 4. 2013 06:57 Pstruh na šalvějovo-rozmarýnovém másle s polentovou kaší 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Karbanátky z růžičkové kapusty: Šťavnaté kapustičky ve směsi ochuceného masa doladí k dokonalosti pikantní omáčka
Novoluní a jídelníček: Beran potřebuje poctivou svíčkovou, Pannám udělá dobře gulášovka a Rak se pustí do palačinek
Jakou mouku použít do perníčků: Původně do nich patřila žitná, jiná je ale vhodnější a zajistí, aby na nich lépe držela poleva