Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Jenda1 uvařil 18. 10. 2011 20:09 Radegastův ostřák se zemňákovými placičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jenda1 uvařil 18. 10. 2011 19:59 Radegastův ostřák se zemňákovými placičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jenda1 uvařil 18. 10. 2011 19:59 Radegastův ostřák se zemňákovými placičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jenda1 uvařil 18. 10. 2011 19:59 Radegastův ostřák se zemňákovými placičkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
French financiers: Vláčné francouzské koláčky chutnají skoro jako makronky. Jsou jednodušší a specifickou vůni jim dodá hnědé máslo
26 foto Jan Punčochář prozradil trik, jak skvěle osmažit kapra: Geniální kůrčičky dosáhnete dopečením pod pokličkou v troubě, říká
11 foto Chorvatsko není předražené, je to mýtus, říká Češka, která je tam jako doma. Hledejte místní „hotovky“ a jděte dál od moře, radí