Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
marcik uvařila 25. 1. 2015 15:57 Řecký pórek s masem - Prasa me kreas 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
marcik uvařila 25. 1. 2015 15:57 Řecký pórek s masem - Prasa me kreas 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Srbská vejce aneb Rychlá večeře bez masa: Lehké jídlo s rajčatovo-paprikovou omáčkou je připravené raz dva
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu jsou luxusní sladko-pikantní variantou staré dobré klasiky
Severokorejský vůdce Kim pije koňak za sedm tisíc dolarů, jí velbloudí nohy a kuchaři mu kontrolují každé zrnko rýže