Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
MiskaM uvařila 11. 2. 2019 19:11 Ředkvičkovo okurkový salát s ananasem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
MiskaM uvařila 11. 2. 2019 19:11 Ředkvičkovo okurkový salát s ananasem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jednoduché punčové řezy jako z cukrárny: Jsou krásně šťavnaté, vláčné i voňavé a díky tomuto receptu je zvládne každý