Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:40 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:38 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:38 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:26 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:22 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Španělská přesnídávková polévka fabada asturiana: Voní klobáskou a díky fazolím a chlebu fantasticky zasytí i velké jedlíky