Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:40 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:38 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:38 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:26 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 31. 8. 2012 20:22 Rybí filety v parmazánovo-bramborovém kabátku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Překvapivá tajemství rebarbory: Zdravá i nebezpečná první jarní zelenina chutná skvěle se skořicí i badyánem
Jednoduché svatomartinské rohlíčky: Ze šlehačkového těsta jsou křehoučké a výborné třeba s ořechovou náplní
Jak na nejlepší dýňovou polévku: Chuti pomůže vývar a opečená cibule, krémovou konzistenci zajistí smetana