Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:55 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:52 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:49 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:49 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:49 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jarní jídelníček 50. let v Československu: Stará slepice, převařené mléko a saláty, které se nedoporučovalo mýt v potoce
8 foto Pět tipů na úžasné jedlé dárky: Radost udělá domácí likér, sirup na přípravu svařáku nebo třeba cibulovo-slaninová marmeláda
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení