Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Tajemství dokonalého kuřete pečeného na zelí tkví ve správném výběru masa a zelí. Sáhnete po čerstvém nebo kysaném
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:55 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:52 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:49 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:49 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 20. 7. 2011 16:49 Rychlá drštková polévka na pórku, zelenin. základu s chilli papričkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Katův šleh neboli „kaťák“ nejvíc frčel v osmdesátkách: Recept na tuhle hospodskou baštu ale milujeme dodnes
33 foto Zdeněk Pohlreich v průběhu let: Od kuchařského učně až po televizní hvězdu a špičkového šéfkuchaře