Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
mika59 uvařila 26. 8. 2016 09:05 Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 26. 8. 2016 09:05 Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 26. 8. 2016 09:05 Rychlá kakaová buchta s polevou z bílé čokolády 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Peče celá země: Jak na fantastickou bublaninu podle Josefa Maršálka? Chce to dost ovoce a správné těsto!
Jídelní rozmary Liz Taylorové: Hollywodská herečka milovala míchaná vajíčka i tohle chilli. Recept je snadný