Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
sebena uvařila 11. 3. 2010 09:03 Rýžový věneček s masem, mozzarellou a cherry rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
sebena uvařila 11. 3. 2010 09:03 Rýžový věneček s masem, mozzarellou a cherry rajčátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře
Kuřecí stehýnko plněné marinádou z kardamomu a česneku v ředkvičkovo hermelínové obloze Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 spagetka 25 min