Rýžový věneček s masem, mozzarellou a cherry rajčátky

sebena Kuchařka: sebena

2 porce Hovězí maso 11 názorů

Suroviny

300 g hovězí kýty (můžete použit i jiné maso třeba vepřové)
1 cibule
sůl
pepř mletý
100 g Mozzarelly
cherry rajčátka
směs zelených bylinek
česnek
hladká mouka
máslo
olej
rýže
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na nudličky, osolíme a opepříme.

  2. Cibuli na drobno orestujeme v kastrůlku do zlatova a přidáme maso, krátce orestujeme a podlijeme vodou, necháme dusit do měkka.

  3. Cherry rajčátka opečeme na másle, přidáme česnek na plátky, mozzarellu na plátky a zelené bylinky, lehce osolíme a stáhneme z plotny.

  4. Uvaříme rýži.

  5. Měkké maso lehce zahustíme jíškou, tak aby to byla spíš šťáva než omáčka. A můžeme servírovat, z rýže uděláme na talíři věneček do prostřed dáme maso se šťávou a nahoru rajčátka a mozzarellu. Dobrou chuť.

Poznámka

Bylinky jsem použila- kopr, petrřelka, pažitka, kerblík

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Ohodnoťte recept: Rýžový věneček s masem, mozzarellou a cherry rajčátky

Tématické fráze: artyčokový věnec artyčokovy vajíčka jednohubky mozzarelou a cherry rajče rajčátka s mozzarelou ivona opiolová postup na artyčokový věneček jednohubky z mozarelly a cherry recept kuřecí maso cherry rajčátka vepřová směs s chery rajčátky scherry rajčátka s mozzarelou věnečky recept hovezi steak s cherry rajcatky hovězí steak s rajčátky hovězí steak s cherry rajčátky recept hovězí maso na steak hovězí pečeně maso s mozzarellou

Zapomněl/a jsem heslo