Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Lenka Škulinová uvařila 10. 6. 2022 07:33 Salát s broskvemi a sójovým masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 10. 6. 2022 07:33 Salát s broskvemi a sójovým masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 10. 6. 2022 07:33 Salát s broskvemi a sójovým masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
10 foto Vánoční předplatné výjimečných časopisů za skvělou cenu: Apetit potěší každého kuchaře, i toho, co teprve začíná