Jak na domácí pařížský salát podle ČSN: Oblíbený majonézový salát připravíte levně za pár minut. Chutná jako kdysi
Vepřová pečeně po frankfurtsku: Nepeče se, ale dusí. S tímto postupem bude maso šťavnaté a omáčka silná a lahodná
Svatomartinská husa jako z Lokálu: Šťavnatá a křupavá je díky dvojímu pečení, prozrazuje šéfkuchař Václav Kouba
1974andrea uvařila 3. 2. 2013 16:42 Salát z fenyklu a pomeranče s medovo - limetkovou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 3. 2. 2013 16:42 Salát z fenyklu a pomeranče s medovo - limetkovou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 3. 2. 2013 16:42 Salát z fenyklu a pomeranče s medovo - limetkovou zálivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na ty nejlepší bramborové knedlíky: Podle receptu knedlíkového mistra Petra Kosinera se povedou na jedničku
7 foto Chlebíčky, karafiáty, ruská vejce, spousta alkoholu a rakvičky se šlehačkou aneb Jak se u nás dřív slavil MDŽ