Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
hosta uvařila 17. 1. 2016 11:32 Salát z fenyklu, červené řepy a pomeranče 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Starší pečivo v novém kabátku: Recyklované dalamánky, voňavá chlebová polévka nebo křupavé toasty si zaslouží svoji šanci
Majonézové kuřecí nudličky: Trochu jinak marinované maso je neskutečně křehké a chuť zvýrazní jedna exotická ingredience