Praktický návod, jak naložit rozinky do rumu tak, aby byly šťavnaté a plné chuti: Záleží na délce odležení i na výběru rumu
davidstaufcik uvařil 9. 2. 2025 19:57 Škvarková pomazánka jako od řezníka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 9. 2. 2025 19:57 Škvarková pomazánka jako od řezníka 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Holka u plotny radí: Jak na výborný retro ořechový dort? S pudinkovo-máslovým krémem a provoněný rumem chutná skvěle
Galantnost nesmí zemřít, říká odborník na etiketu Ladislav Špaček. Připomíná také, kdo si v restauraci sedá první a kdo platí
Cibulačka francouzská, nebo česká? Liší se osmažení cibule, Francouzi přidávají koňak, v české je jíška a chuť oběma dají bylinky