Přírodní krkovička

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

2 plátky krkovičky s kostí
2 stroužky utřeného česneku
olej
4 lžíce smetany ke šlehání
červená paprika
sůl
pepř
lžíce citronové šťávy
chilli
Recept si zatím oblíbilo 12 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepeme a nařízneme okraje. Smícháme olej s česnekem a kořením. Necháme odležet, třeba do druhého dne.

  2. Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka z obou stran osmahneme. Přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Pár minut před dopečením přidáme na každý plátek 2 lžíce smetany. Dodusíme a necháme 10 minut odpočinout.

  3. Podáváme s brambory nebo jen se zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 1 323 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přírodní krkovička

  • Marie Svarcova Marie Svarcova

    :-) z vepřového máme krkovičku také nejraději, v jednoduchosti je krása - pěkné a určitě dobré :yes::yes:

    Odpovědět

  • krkovicka.x krkovicka.x

    Opravdu paráda...:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Krkovice je tak univerzální maso. Co naplat, asi není tak zdravá, jako třeba kýta, ale mi ji milujeme jakkoliv. A přírodní nemá chybu :-D:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: přírodní krkovička krkovicka prirodni krkovice na přírodno krkovicka na prirodno krkovička přírodně krkovice přírodně krkovička na přírodní způsob krkovice recepty krkovička na přírodně krkovička na přirodni přírodní krkovička recept recept na přírodní krkovici krkovička recepty přírodní přirodní krkovička recepty přirodni krkovice recepty krkovice na prirodni zpusob krkovice recept přírodní krkovice na na zelenině přírodní plátky z krkovice recept prirodni krkovicka