Přírodní krkovička

mika59 Kuchařka: mika59

Vepřové maso 3 názory

Suroviny

2 plátky krkovičky s kostí
2 stroužky utřeného česneku
olej
4 lžíce smetany ke šlehání
červená paprika
sůl
pepř
lžíce citronové šťávy
chilli
Recept si zatím oblíbilo 8 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso lehce naklepeme a nařízneme okraje. Smícháme olej s česnekem a kořením. Necháme odležet, třeba do druhého dne.

  2. Na pánvi rozpálíme olej a maso zprudka z obou stran osmahneme. Přikryjeme poklicí a dusíme do měkka. Pár minut před dopečením přidáme na každý plátek 2 lžíce smetany. Dodusíme a necháme 10 minut odpočinout.

  3. Podáváme s brambory nebo jen se zeleninou.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 9 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Přírodní krkovička

  • Marie Svarcova Marie Svarcova

    :-) z vepřového máme krkovičku také nejraději, v jednoduchosti je krása - pěkné a určitě dobré :yes::yes:

    Odpovědět

  • krkovicka.x krkovicka.x

    Opravdu paráda...:yes:

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Krkovice je tak univerzální maso. Co naplat, asi není tak zdravá, jako třeba kýta, ale mi ji milujeme jakkoliv. A přírodní nemá chybu :-D:yes::yes:

    Odpovědět

Tématické fráze: přírodní krkovička krkovice na přírodno krkovicka prirodni krkovice přírodně krkovicka na prirodno krkovička přírodně krkovička na přírodní způsob recept na přírodní krkovici krkovice recepty krkovice na prirodni zpusob přírodní krkovička recept přirodni krkovice recepty přírodní plátky z krkovice krkovička recepty přírodní recept prirodni krkovicka krkovička s kostí krkovice na přírodně krkovička přirodní krkovička recepty krkovička na přirodni

Zapomněl/a jsem heslo