Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
eva hubova uvařila 17. 1. 2012 19:49 Škvarkové cukroví babičky Josefíny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketová limonáda osvěží a trumfne i tu okurkovou. Má výraznější chuť díky limetce a navíc se vyrábí ze „zbytků“
Pečeme s Ivou: Křupavé kořenové bagety jsou upečené jen z několika surovin. Delším kynutím však získají úžasnou chuť