Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Saturejka uvařila 8. 6. 2016 14:52 Slaný štrúdl se špenátem a tvarohem 0 0 Zobrazit detail postup - špenátový závin Okomentovat
Saturejka uvařila 8. 6. 2016 14:52 Slaný štrúdl se špenátem a tvarohem 0 0 Zobrazit detail Štrůdl se špenátem Okomentovat
Pečeme s Ivou: Křupavé a kmínem vonící dalamánky z chlebového těsta snad už ani jednodušeji vytvarovat nejde!
Jak na ty nejlepší vanilkové rohlíčky a jakou mouku do nich použít? Nejčastěji je to hladká, vynikající jsou s ořechy i mandlemi
Zapečené palačinky na sladko: Výtečné jsou s povidly a drobenkou, nebo s tvarohem a jablky, děti je budou milovat