Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jídelní rozmary slavných: Tomáš Baťa chtěl učit Čechoslováky správně snídat, jedl zdravě, ale nikdy si neodpustil citronový chlebíček