Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
RomanLenk uvařil 9. 12. 2021 01:55 Smažená krkovice v panko strouhance nebo na přírodno se šťouchanými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výborná bábovka se zakysanou smetanou: Krásně vláčný a neuvěřitelně nadýchaný hrníčkový moučník zvládne i začátečník
14 foto Kam vyrazit pro čerstvý český chřest: Na farmě pořídíte kilo už od 85 Kč a druhý květnový víkend navíc láká na chřestové slavnosti