Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Bibinka uvařila 11. 3. 2011 12:11 Špaldovka za pár minut 0 0 Zobrazit detail Špaldovka za pár minut Okomentovat
Bibinka uvařila 11. 3. 2011 12:11 Špaldovka za pár minut 0 0 Zobrazit detail Špaldovka za pár minut Okomentovat
Jídelníček šlechty 19. století: K snídani stačil jen hrnek kávy, oblíbeným předkrmem byli šneci, na čtyři porce jich bylo třeba 48
Oběd z varné konvice: Na sladký nadýchaný kuskus, rizoto z bulguru nebo pohankovou kaši s medem sporák nepotřebujeme