Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Bibinka uvařila 11. 3. 2011 12:11 Špaldovka za pár minut 0 0 Zobrazit detail Špaldovka za pár minut Okomentovat
Bibinka uvařila 11. 3. 2011 12:11 Špaldovka za pár minut 0 0 Zobrazit detail Špaldovka za pár minut Okomentovat
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření
Instantní káva může chutnat luxusně: Důležitá je správná teplota vody, použít lze mořská sůl a pomůže i mikrovlnka
Tvarožník podle Haliny Pawlovské je zcela bez mouky, krásně vláčný a díky jedné surovině i příjemně svěží