Pečeme s Kamilou: Hrníčkový perník na plech je neskutečně vláčný a s čokoládou a kokosem chutná skvěle
KVÍZ: Tradiční české polévky. Otestujte si, zda víte, kam patří majoránka, které použít houby a jak na jíšku
smukoo uvařil 6. 11. 2009 20:05 Srnčí lopatka na červeném víně 0 0 Zobrazit detail Upečená srnčia lopatka Okomentovat
Jak na ty nejlepší bramboráky: Aby byly krásně křupavé, volíme správný druh mouky a brambory i správně nastrouháme
Krém na išelské dortíčky: Máslová klasika se zavařeninou vede, ale lahodný čokoládový nebo našlehaný karamelový chutnají božsky
Eliška Krásnohorská musela dodržovat dietu, tučné maso a kořeněná jídla jí škodily, na jejím stole kralovala zelenina