Srnčí lopatka na červeném víně
Suroviny
Porce: asi 7 porcií
Nutriční hodnoty
Energie | 27 198 kJ / 6 501 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 486,73 g |
Tuky | 420,63 g |
Vláknina | 77,30 g |
Cholesterol | 855 mg |
Sodík | 3,73 g |
Sůl | 9,00 g |
Sacharidy | 165,75 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
... ja to jedávam (s partiou kamarátov) s chlebom a zapíjame červeným vínom (ja kofolou)...
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
8. 11. 2009 22:20
6. 11. 2009 22:30
6. 11. 2009 21:59
6. 11. 2009 19:58
6. 11. 2009 17:58
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Prsíčka s pórkem
Přidáno před 21 hodinami
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Velikonoční jidáše a vrkoč podle Petry Burianové
Přidáno 26. 3. 2024 16:04
Šlehaná vejce vařená ve formičkách
Přidáno 26. 3. 2024 13:25
Právě bylo uvařeno:
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 30 minutami
TOP Banánový chlebík
magdalena66 uvařila před 1 hodinou
Sušenky s kousky čokolády (cookies)
natomnesejde uvařila před 3 hodinami
Jednoduché, rychlé a levné těsto na štrúdl
misak2 uvařila před 3 hodinami
Listové těsto
misak2 uvařila před 3 hodinami
Vajíčková tlačenka
PaniMP uvařila před 11 hodinami
Velikonoční jidáše
Zuzana1 uvařila před 12 hodinami
Tvarohové řezy
Kattyy uvařil před 13 hodinami
Mazanec pro Irenku
Fitulka uvařila před 13 hodinami
Smetanové kari
Luciehola uvařila před 13 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Srnčí maso: Poradíme vám s jeho zpracováním
Velikonoční jidáše: Sladké kynuté pečivo je krásně vláčné, voní medem a mělo by se jíst ještě horké na Zelený čtvrtek ráno
Deset kroků k dokonalé velikonoční nádivce: Správnou chuť dá tučnější uzené, pečivo je lepší opečené a vejce se nepřidávají celá
Další recepty
Tématické fráze: zverina na vine receptyzvěřina srnčí maso na víně babicovy dobroty recepty zverina recepta zvěřina jelení lopatka zvěřina na červeném víně zvěřina recepty snčí guláš kanci lopatka zvěřina na víně recepty snčí recepty zvěřina srnčí zvěřina na vině - recept vepřová lopatka vaření a receptyzverina srnec na víně recepty zvěřina na víně recepta ze zvěřiny nova babicovy dobroty recepty zverina
Suroviny: lopatky srnčí, slanina uzená, jalovec, pepř, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, zázvor mletý, cibule, česnek, olej olivový, víno červené
Srnčí lopatka na červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/6XBQ
5 názorů