Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Srnčí lopatka na červeném víně

Hodnocení receptu je 4,7 (8×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 180 min Doba tepelné úpravy: 180 min

180 min (180 min tepelná úprava)

6. 11. 2009 17:55

Suroviny

Porce: asi 7 porcií

Naše chalupářská
kuchařka

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie27 198 kJ / 6 501 kcal
Bílkoviny486,73 g
Tuky420,63 g
Vláknina77,30 g
Cholesterol 855 mg
Sodík 3,73 g
Sůl9,00 g
Sacharidy165,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

... ja to jedávam (s partiou kamarátov) s chlebom a zapíjame červeným vínom (ja kofolou)...

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

Jenda1 Jenda1

8. 11. 2009 22:20

Richarde, zvěřina je mi hodně blízká. Posílám šestý bodík. :-!:-)):yes::yes::yes:

bara.it bara.it

6. 11. 2009 22:30

Srnci a cervene vino - kombinace, ktera si zaslouzi bodik.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

6. 11. 2009 21:59

Já jsem jedla kdysi z divočiny jen jelení guláš a moooc bych si dala tady tu dobrůtku už od pohledu:-p:yes::yes:

Paprika Paprika

6. 11. 2009 19:58

Já zvěřinu miluju.:-p :yes::yes:

mirca75 mirca75

6. 11. 2009 17:58

Smukoo:-)bezva recept:-p.Zrovna mám v mrazáku pěkné srnčí,tudíž ho asi brzy zkusím na tvůj způsob;-)-jen zapíjet ho budu dobrým červeným:-8.A boďku si dovolím dát už teď-takže první letííí:-D.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Naše edice

Zvýhodněné balíčky

Koupit

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: zverina na vine receptyzvěřina srnčí maso na víně babicovy dobroty recepty zverina recepta zvěřina jelení lopatka zvěřina na červeném víně zvěřina recepty snčí guláš kanci lopatka zvěřina na víně recepty snčí recepty zvěřina srnčí zvěřina na vině - recept vepřová lopatka vaření a receptyzverina srnec na víně recepty zvěřina na víně recepta ze zvěřiny nova babicovy dobroty recepty zverina

Suroviny: lopatky srnčí, slanina uzená, jalovec, pepř, bobkový list, koření nové koření, kmín celý, zázvor mletý, cibule, česnek, olej olivový, víno červené

TopRecepty.cz

Srnčí lopatka na červeném víně

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6XBQ