Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Petra Benesova uvařila 16. 8. 2018 05:10 Švestky s drobenkou (krambl) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 16. 8. 2018 05:10 Švestky s drobenkou (krambl) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Petra Benesova uvařila 14. 10. 2016 06:34 Švestky s drobenkou (krambl) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Lída, Pavla a Alice: Co vaří a jí na Štědrý den tři Češky žijící v zahraničí? V menu jsou mušle, ryba i hlava prasete