Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Anna Kocikova uvařila 18. 7. 2024 19:14 Sýrová pomazánka na jednohubky i chlebíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 7. 2024 19:09 Sýrová pomazánka na jednohubky i chlebíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 7. 2024 19:09 Sýrová pomazánka na jednohubky i chlebíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Anna Kocikova uvařila 17. 7. 2024 19:09 Sýrová pomazánka na jednohubky i chlebíčky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít jitrnicový prejt? Skvěle chutná zapečený i jako náplň do taštiček nebo v podobě polévkových knedlíčků
Video Souboj na talíři live: Na gastro show v Praze ochutnáte grilovaný morek s tatarákem i krém z říčních raků