Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
isindy uvařila 21. 11. 2010 19:21 Sýrovosmetanová polévka s kapustičkami a bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Vychytaná vajíčková pomazánka podle šéfkuchaře Hliněné bašty. Šmrnc jí dodávají kyselé okurky a pár kapek citronové šťávy
Buchty plněné kysaným zelím a mletým masem: Slané pečivo je díky sádlu úžasně vláčné a zachutná celé rodině
Jak na domácí rajčatový protlak: Poradíme, jak dlouho vařit rajčata i jak protlak ochutit, aby byl výsledek perfektní