Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
JanaDorazinova uvařila 27. 5. 2013 10:59 Telecí roládky s Prosciuttem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 27. 5. 2013 10:59 Telecí roládky s Prosciuttem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 27. 5. 2013 10:59 Telecí roládky s Prosciuttem a sušenými rajčaty 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pizza calzone aneb Pizza kapsy: Slavnou italskou specialitu můžeme naplnit mletým masem, šunkou i zeleninou
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky