Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Zdenka +++ uvařila 28. 1. 2013 16:52 Těsto na smažinky ala vdolky z pekárny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zdenka +++ uvařila 28. 1. 2013 16:52 Těsto na smažinky ala vdolky z pekárny 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajská omáčka s karbanátkem: Oblíbené jídlo v jednodušší a rychlejší variantě se šťavnatým a měkoučkým masem
10 foto Jana z pořadu Peče celá země: Touhle bábovkou okouzlila porotu a takhle jí to sluší na farmě. Podívejte se!