Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 8 661 kJ / 2 070 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 53,06 g |
Tuky | 62,90 g |
Vláknina | 10,50 g |
Cholesterol | 562 mg |
Sodík | 90 mg |
Sůl | 0,22 g |
Sacharidy | 302,08 g |
Postup přípravy
Krok 1: Do pekárny dáme vlažné mléko, máslo, žloutky, rum. Na to dáme mouku, do jednoho rohu sůl, do druhého rohu cukr a na horu do mouky dělám důlek a dám kvasnice. Zahrnu, nádobku dám do pekárny a na pekárně zapnu program příprava těsta.
Krok 2: Po nakynutí pekárnu vypnu, ale těsto tam ještě chvilku nechám. Potom si odtrhávám malé kousky, dělám placky a smažim na oleji.
Zveřejněno 28. 1. 2013
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Těsto na smažinky ala vdolky z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Dr
Moje poznámka
Těsto na smažinky ala vdolky z pekárny
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/l6Dr
Nejnovější recepty
Pečivo z bramborového těsta
Přidáno před 2 hodinami
Letní koláč s třešněmi
Přidáno před 2 hodinami
Tenké palačinky plněné tvarohem
Přidáno před 16 hodinami
Olivový kořen bez hnětení
Přidáno před 20 hodinami
Letní kuře z grilu s bramborami z uhlí podle šéfkuchařky z Pilsner Urquell Experience
Přidáno před 22 hodinami
Kynuté knedlíky podle Těhotnýho kuchaře
Přidáno 7. 7. 2025 08:57
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Vepřová bratislavská plec
Indianapi před 18 minutami
Poctivá květáková polévka
janatka před 22 minutami
Česnekový dresink
Nadja před 24 minutami
Pikantní kančí krkovička
David1326 před 28 minutami
Hrníčková bábovka
Bajdina před 46 minutami
Kapusta zapékaná s mletým masem
Bajdina před 1 hodinou
Palačinky ultratenké a nejlepší z nejlepších
nikolasvabenska před 1 hodinou
Uzený guláš
brtna před 2 hodinami
Mleté maso s tarhoňou a zeleninou
novakovajanna před 2 hodinami
Rychlá hrníčková bábovka
nikolasvabenska před 2 hodinami
Tématické fráze:
těsto na vdolky z domácí pekárny,
vdolky z domaci pekarny,
vdolky bez kvasnic,
vdolky v domaci pekarne,
příprava vdolků,
vdolky domácí pekárna,
testo na vdolky,
top recepty vdolky,
těsto na vdolky v domácí pekárně recept,
smažinka jídlo,
recept na vdolky z domácí pekárny,
příprava těsta v pekárně,
slane vdolky z domaci pekarny,
těsto na smažené vdolky z domácí pekárny,
vdolky recept domácí pekárna,
pekarna-vdolky,
bavorské vdolečky těsto do pekárny,
bavorské vdolečky v pekárně,
vdolky z domácí pekárny top recepty,
vdolky testo v domácí pekárně
Suroviny:
mléko,
žloutek,
máslo,
rum,
mouka hladká,
sůl,
kvasnice,
cukr moučkový,
olej
Komentáře (8)
p.s. vdolek by byl dobrej..pěkně s povidlama a nebo višňovou marčou
Prijde mi, ze to delate schvalne, aby to po Vas porad nekdo opravoval.